Nieuwsgierig?

Laat uw bericht achter…

Heeft u nog vragen of wilt u een keer met ons kennis maken, laat dan een bericht achter op het contactformulier.
 Wij nemen dan spoedig contact met u op.
 Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. Wij horen heel graag van u.

 

 


 

Federatie van Betaald voetbal Organisaties

Woudenbergseweg 21,
3707 HW Zeist
3700 AB Zeist

 

T 0343 – 438 430

F 0343 – 438 439
E info@fbo.nl

Route:

Met de auto vanuit de richting Rotterdam/Den Haag:
Op de A12 richting Arnhem neemt u afslag “Driebergen-Zeist”. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting “Zeist”. U rijdt nu op de Driebergseweg. Na de spoorwegovergang gaat u bij de tweede stoplichten rechts. Dit is de Laan van Beek en Royen. Deze weg gaat na circa 1 km. over in de Woudenbergseweg. Na circa 2 km. houdt u bij de rotonde rechts aan richting Woudenberg en Austerlitz. Na circa 500 meter ligt het Voetbalhuis aan uw linkerhand.


Met de auto vanuit de richting Amsterdam:
Op de A2 neemt u bij het knooppunt Oudenrijn bij Utrecht de afslag A12 richting “Arnhem”. U neemt de afslag “Driebergen-Zeist”. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting “Zeist”. U rijdt nu op de Driebergseweg. Na de spoorwegovergang gaat u bij de tweede stoplichten rechts. Dit is de Laan van Beek en Royen. Deze weg gaat na circa 1 km. over in de Woudenbergseweg. Na circa 2 km. houdt u bij de rotonde rechts aan richting Woudenberg en Austerlitz. Na circa 500 meter ligt het Voetbalhuis aan uw linkerhand.


Met de auto vanuit de richting Arnhem:
Op de A12 richting Utrecht neemt u de afslag “Maarsbergen”. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting “Woudenberg”. Na de spoorwegovergang gaat u bij de eerste rotonde links, richting Zeist. Na circa 8 km bevindt zich het Voetbalhuis aan uw rechterhand.


Met de auto vanuit de richting Zwolle:
Op de A28 neemt u de afslag “Den Dolder/Zeist”. Bovenaan de afslag gaat u linksaf richting Woudenberg. Na circa 2 km (aan het einde van de Krakelingweg) gaat u op de rotonde naar links (2e afslag richting Woudenberg en Austerlitz). Na circa 500 meter ligt het Voetbalhuis aan uw linkerhand.


Met de auto vanuit de richting ’s-Hertogenbosch:
U rijdt op de A2 richting “Utrecht-Amsterdam”. Bij Vianen neemt u de afslag “Utrecht-Almere” (A27). U neemt bij knooppunt Rijnsweerd vervolgens de A28.  Op de A28 neemt u de afslag “Den Dolder/Zeist”. Bovenaan de afslag gaat u linksaf richting Woudenberg. Na circa 2 km (aan het einde van de Krakelingweg) gaat u op de rotonde naar links (2e afslag richting Woudenberg en Austerlitz). Na circa 500 meter ligt het Voetbalhuis aan uw linkerhand.


Routebeschrijving Openbaar Vervoer:

Trein naar station Driebergen/Zeist.
Vanaf station naar Woudenbergseweg zijn er twee mogelijkheden:
1. Regiotaxi circa € 5,50
2. Buslijn 81
Vertrekt ieder half uur van Station Driebergen/Zeist
Uitstappen bij halte Hotel Oud-London, hiervandaan is het ca. 10 minuten lopen naar het Voetbalhuis. Houd hierbij de richting van de bus aan. Het Voetbalhuis ligt aan uw linkerhand.


Meer informatie over openbaar vervoer zie website www.ov9292.nl

Adres:
Woudenbergseweg 21
3707 HW Zeist