Uw trainingskamp bij Princess Hotel collection

Uw trainingskamp bij Princess Hotel collection

Boek nu uw voetbal trainingskamp bij Princess Hotel Victoria of Princess Hotel Epe!
 
Princess Hotel Collection is uw ideale partner op de Veluwe om in een besloten omgeving met teamgenoten te trainen en voorbereidingen te treffen voor bijvoorbeeld een wedstrijd of een aankomende competitie.
 
Princess Hotel Victoria beschikt over een uitstekend onderhouden voetbalveld met het Inmotio tracking systeem op eigen terrein. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de voetbalvelden in Hoenderloo en Loenen die op een paar kilometer afstand liggen van het hotel. Princess Hotel Epe heeft zelf geen eigen voetbalveld, maar uitstekende afspraken met voetbalclubs uit de buurt, zoals het SV Epe, bekend van Marc Overmars.
 
Alle benodigde trainingsmaterialen zijn in de hotels / veld aanwezig, ook kan er een massageruimte, materialenruimte, fitnessruimte en spelershome worden gereserveerd.
 
Voor teams hebben wij aparte eetruimtes en jarenlange ervaring m.b.t. sportmaaltijden, voeding en dranken. Ook bieden wij een was service aan en kunnen we het vervoer (bussen) regelen. Om wedstrijden te spelen kunnen wij bemiddelen, wij helpen u hierin graag.
 
Wij ontvangen al ruim 10 jaar vele bekende binnen- en buitenlandse voetbalclubs. Het Nederlands Elftal, Vitesse, Feyenoord, Standaard Luik, Famagusta en Rubin Kazan en NEC zijn een aantal grote namen die al gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden die deze hotels te bieden hebben.
 
Heeft u vragen of wilt u informatie ontvangen over uw komende trainingskamp of sportmaaltijd? U kunt contact opnemen met ons Booking Office op telefoonnummer: 0800-77462377 of per e-mail op Reserveringen@princesshotels.nl
 
Het team van Princess Hotel Collection staat voor u klaar om van uw trainingskamp een succes te maken!