Powerling

Profiteer nu van onze afspraken met de FBO

 

Powerling is een mondiale Language Service Provider met kantoren in Nederland, Frankrijk, Hong Kong en de Verenigde Staten. Wij leveren kwaliteitsvertalingen en tolkdiensten voor iedere denkbare talencombinatie en elk specialisme. Onze vertalers en tolken beschikken over een perfecte taalbeheersing en zijn gespecialiseerd in specifieke talencombinaties en vakgebieden.

 

Al onze medewerkers zijn gehouden aan een geheimhoudingsplicht. Uw informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

 

Met de FBO hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt. Deze kunt u opvragen bij Simone van den Bos van de FBO. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen per e-mail of via onze website www.powerling.com.

 

Richt u zich op uw core business, dan zorgen wij dat iedereen begrijpt wat u bedoelt!

 

Peppelkade 48
3992 AK Houten
E: contactnl@powerling.com
T: +31 (0)30 – 6922844

Rosenbaum Select

Heldere verslaglegging
Uw vergaderaccommodatie hebt u professioneel geregeld bij een prima conferentiecentrum. Hebt u ook aan de verslaglegging gedacht? Gaat uw secretaresse mee, waardoor zij gedurende de vergadering niet beschikbaar is voor andere zaken, en daarna nog kostbare tijd moet vinden voor het samenstellen van de notulen, of pakt u dit ook professioneel aan?

 

 

Maak kennis met Rosenbaum
Rosenbaum Select uit Utrecht is al bijna twintig jaar een veelgevraagd notuleerbureau met brede ervaring in de verslaglegging van raads- en commissievergaderingen, projectbesprekingen, discussies, brainstormsessies, bewoners- en informatieavonden, jurybijeenkomsten, congressen, workshops en zo meer. Ons klantenbestand is groot en gevarieerd: overheidsdiensten, bedrijven, besturen van verenigingen en stichtingen, wijkbureaus en welzijnsorganisaties.

 

 

Rosenbaum Select
Lumaxgebouw
Ondiep-Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
Telefoon: 030 -236 47 84
KvK: Utrecht 30152341
rosenbaumselect@gmail.com

XpertHR

Profiteer nu van onze samenwerking

 

 

Met XpertHR vindt u snel een betrouwbaar antwoord op al uw HR-vragen. XpertHR optimaliseert uw werkproces met arbeidsrechtelijke informatie, betaalbaar juridisch advies, praktische tools, praktijkcases, checklists, voorbeelddocumenten en nog veel meer. Alles wat u moet weten op één plek beschikbaar. Voorkom risico’s en ga voor zekerheid.

 

 

Waarom onze klanten XpertHR gebruiken? Bekijk de video hier.

 

 

Contact met XpertHR
Wilt u de mogelijkheden van XpertHR bespreken of een (online) demonstratie krijgen van de kennisbank? Neem dan contact op met Andrea Timmerman (FBO) of via de onderstaande gegevens. U kunt natuurlijk ook het offerteformulier invullen op onze website.

 

 

Thomas van den Hoff
E: Thomas.van.den.hoff@reedbusiness.nl
T: +31 (0)6 30 00 47 92

Marxman Advocaten

Marxman Advocaten richt zich op juridische begeleiding en advisering op strategisch niveau, op maat trainingen en procesbijstand. Ons kantoor is een sterke speler in de regio, met een internationale focus en geeft met sport niet alleen invulling aan een werkgebied, maar aan het hele ondernemerschap en de bedrijfsvoering – met als credo ‘Ondernemen is topsport’.

 

 

Ondernemend in aanpak. Onderscheidend door persoonlijk contact en korte lijnen. Proactief en betrokken. Praktisch en effectief. Wij ondernemen graag met onze klanten mee en investeren in de klant is kenmerkend voor onze aanpak. Met als resultaat: de beste oplossing voor de klant. Onze specialisten spelen voortdurend in op veranderende marktomstandigheden en zijn een sterke (gespreks)partner. Een partner die zorgt voor een kennisvoorsprong. Onze pragmatische aanpak vertaalt zich in de continue ontwikkeling van specifieke diensten en producten die zorgen voor een kennisvoorsprong, zodat kansen die zich voordoen, optimaal worden benut. 

 

 

Binnen onze ondernemingsgerichte praktijk zijn alle belangrijke specialisaties voorhanden: Arbeid & Organisatie; Ondernemingen; Vastgoed & Overheid; Intellectueel Eigendom & ICT; Sport & Leisure; Bank & Effecten; Credit Management; Herstructurering, Financiering & Faillissementen en Internationale Betrekkingen. Tot de klantenkring behoren middelgrote en grote ondernemingen, (semi) overheden, sport- en non-profit organisaties verspreid over Nederland.

 

 

Wereldwijd kan Marxman Advocaten klanten terzijde staan in samenwerking met haar buitenlandse kantoren van het internatonale Consulegis-netwerk. Op het gebied van onder meer ruimtelijke ontwikkeling, aanbesteden, veiligheid en gezondheid is Marxman Advocaten nauw betrokken bij overheidsprojecten en ons kantoor maakt tevens deel uit van het Legal Network van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en van Sport & Zaken. Marxman Advocaten is gevestigd in Amersfoort en Apeldoorn. Meer informatie: www.marxman.nl.

 

 

Contactgegevens
Bezoekadres Amersfoort                                                                                             
Kantorenpark De Hoef  – gebouw Le Soleil
Computerweg 1E 
3821 AA Amersfoort
t. + 31 (0) 33 450 80 00